Četvrtak, 25. travnja 2024.

Slavenaši u posljednjoj ovosezonskoj utakmici remizirali s Istrom

Nogometaši Slaven Belupa danas su u posljednjoj utakmici ove sezone odigrali neriješeno s Istrom.

Utakmica je odigrana na stadionu Aldo Drosina u Puli, a rezultat je nakon 90 minuta bio 1:1. Jedini pogodak za koprivničku momčad postigao je Hoxha u 56. minuti.

– U prvom poluvremenu mreže su mirovale, iako je prilika bilo s obje strane. Domaćini su bolje krenuli u susret i imali dvije izgledne prilike, ali Sušak je bio na visini zadatka. Nakon uvodnih dvadesetak minuta, odnosi snaga na terenu su se izjednačili i mogli smo do vodstva. Prvo je prijetio Hoxha s lijeve strane, a kasnije je udarac Bašića odsjeo na stativi – izvijestili su iz koprivničkog kluba.

Dodali su da je u drugo poluvrijeme Slaven krenuo bolje i puno konkretnije nego u samu utakmicu. Prvo je Krušelj odlično pucao s 20 metara i namučio Majkića, a potonji je ostao nemoćan u 56. minuti kada je Hoxha zabio glavom nakon odličnog centaršuta Krušelja za 1:0. Samo tri minute kasnije Krstanović je lijevom nogom iz voleja uzdrmao gredu. U samoj završnici susreta Mlinar je pogodio iz slobodnog udarca za 1:1. Bio je to konačan rezultat utakmice.

Slaven Belupo će tako sezonu završiti na osmom mjestu ljestvice s 43 boda.

zatvori