Petak, 26. travnja 2024.

Zbog selidbe na novu lokaciju koprivnički Crveni križ prodaje nekretninu u Ulici braće Radića

Prodaje se nekretnina u vlasništvu koprivničkog Crvenog križa u Ulici braće Radića.

Naime, jednoglasnu odluku o prodaji donijeli su članovi Skupštine Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica na sjednici održanoj u četvrtak, 23. ožujka.

– Takvu odluku članovi Skupštine donijeli su zbog skorog završetka radova na Centru za pomoć u kući u Herešinskoj ulici gdje će se i preseliti sve aktivnosti. Tijekom sjednice na ekranu su članovi Skupštine mogli vidjeti fotografije napretka gradnje novog Centra za pomoć u kući, a koji će biti ubrzo završen, te se nakon opremanja planira preseljenje u novi prostor tijekom svibnja – objasnili su iz koprivničkog Crvenog križa.

>> FOTO: POLOŽEN KAMEN TEMELJAC Centar za pomoć u kući pružat će socijalne usluge potrebitim sugrađanima

Nekretnina koja se prodaje sastoji se od dvije zgrade, jedna od 150, a druga od 300 četvornih metara. Početna, najniža, cijena za prodaju nekretnine iznosi 390.205,06 eura, a prema službenoj procjeni nekretnine. Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica tako sada kreće u potragu za kupcem prostora koji se nalazi na vrlo atraktivnoj lokaciji.

Dodajmo da su na Skupštini usvojena i izvješća o prošlogodišnjem radu, o financijskom poslovanju te izvješće Nadzornog odbora i Revizije koji su potvrdili financijsko poslovanje u 2022. godini. Izvješće o radu podnijela je ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica Adela Sočev, a članovi su iskazali zadovoljstvo učinjenim tijekom 2022. godine.

Uz usvajanje lanjskih izvješća, ovaj je sastanak bio prilika i za iznošenje aktualnosti iz redovnog rada koprivničkog Crvenog križa te dogovore za aktivnosti koje će se nastaviti ove godine.

Ustupilo Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica.
Ustupilo Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica.
zatvori