Srijeda, 24. travnja 2024.

VIDEO Zekić nakon Lokomotive: Čini mi se da je situacija s četvrtim mjestom i dobrim učinkom iznenadila dosta mojih igrača

Nogometaši Slaven Belupa jučer su u sklopu 25. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige gostovali u Zagrebu kod Lokomotive i izgubili rezultatom 0:1.

Trener Farmaceuta Zoran Zekić nakon utakmice nije bio zadovoljan učinkom svoje momčadi, odnosno negodovao je zbog izostanka konkretnih šansi.

– Ne da me to zabrinjava, malo me i žalosti. Za igrati u prvoj ligi i nešto napraviti, moraš zabiti gol i biti malo pokretniji prema naprijed. To, osim u par navrata, nismo napravili. Imamo problema i dosta izostanaka. Rijetko sam bez riječi, ali sada ne znam što bih rekao. U svlačionici nije dobra energija, to je definitivno – poručio je.

>> Slaven Belupo izgubio od Lokomotive

Spomenimo i da u idućem kolu Slaven Belupo gostuje na Poljudu kod Hajduka. Utakmica će se igrati u subotu s početkom u 18:10.

– Nadam se da ćemo biti koncentrirani, neke stvari moramo promijeniti sami sa sobom. Čini mi se da je situacija s četvrtim mjestom i dobrim učinkom iznenadila dosta mojih igrača. To su stvari koje se ne bi smjele dešavati – zaključio je Zekić.

zatvori