Petak, 29. ožujka 2024.

Trener Tucaković uoči prve proljetne utakmice: Razmišljamo kako da napredujemo u igri, ali i uživamo u nogometu

Igrači NK Koprivnice danas na domaćem terenu igraju utakmicu prvog proljetnog kola Treće hrvatske nogometne lige Sjever.

Na Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš dočekat će križevački Radnik. Bit će to prilika da se domaćoj publici predstavi novi trener Bojan Tucaković.

>> [3. HNL SJEVER] Županijski derbi Koprivnice i križevačkog Radnika na Apašu, Podravac odlazi u Varaždin

– Pohvalio bih igrače, zadovoljan sam kako dečki rade i zalažu se na treninzima. Odradili smo sve što je bilo zamišljeno u pripremnom razdoblju, i treninge i prijateljske utakmice i spremni smo za nastavak prvenstva – rekao je Bojan Tucaković za klupske stranice.

Novi igrači su Ivo Anić (Mladost Ždralovi), Bruno Kunštek (Mladost Ždralovi), Mateo Žuljević (Iskra Bugojno), Ivan Ganžulić (Slaven Belupo), David Arap (Podravac Virje) i Joseph Essomba Essomba (FC Aspoelsa, Kamerun), dok su nas napustili Stjepan Korenika (Miklinovec), David Kranclbinder (Tehničar Cvetkovec) i Marko Koren (Tomislav Drnje).

– Igrački kadar je osvježen s nekolicinom mladih igrača, dečki su se dobro uklopili u ekipu i siguran sam da će pružati dobre partije na terenu. Od momčadi danas očekujem da uživaju u nogometnoj igri, to su sve kvalitetni mladi ljudi željni uspjeha i dokazivanja u sportskom smislu pa se nadam da ćemo uspjeti u našim željama, a to je osiguravanje ostanka u ovoj ligi – objasnio je.

Tucaković je svjestan jačine današnjeg protivnika.

– Križevčani su kvalitetan protivnik, lider prvenstva, i sigurno nas čeka jedna kvalitetna utakmica. Mi smo fokusirani na naše zadatke i u tom smjeru razmišljamo kako da napredujemo u igri i uživamo u nogometu – najavio je Tucaković.

Utakmica Koprivnice i Radnika igra se s početkom u 15 sati.

zatvori