Utorak, 16. travnja 2024.

Slaven Belupo bolji od Međimurca, posljednju prijateljsku utakmicu igra u subotu u Osijeku

Slaven Belupo upisao je pobjedu u drugoj prijateljskoj utakmici u dva dana.

U Dunjkovcu kod Međimurca bio je bolji rezultatom 1:4.

– U prvom poluvremenu vidjeli smo četiri pogotka. Boras nakon kornera u trećoj minuti i Hoxha iz slobodnog udarca u 29. donijeli su prednost našoj momčadi 0:2. Domaćin je dvije minute kasnije smanjio iz kaznenog udarca koji je realizirao Bojan Vručina, naša legenda. Za 1:3 u 37. minuti lijepim je udarcem s 20 metara pogodio Krstanović. U nastavku susreta oba su trenera zamijenila veliki broj igrača, a konačan rezultat utakmice postavio je Vlašić u 87. minuti susreta kada je pogodio glavom nakon centaršuta Mioča – objašnjavaju u klubu.

Podsjećaju i da su nogometaši Slaven Belupa u Pitomači odigrali humanitarni prijateljski susret s istoimenim domaćinom u kojem je cilj bio prikupiti što više sredstava za šestogodišnjeg Mateja Mioljevića koji boluje od leukemije. Ukupno je skupljeno nešto više od 3.200 eura. Što se tiče same utakmice, završila je rezultatom 2:2.

Posljednju od tri prijateljske utakmice Slavenaši će igrati u Osijeku gdje će uveličati 100. rođendan Olimpije, pretposljednje momčadi Međužupanijske nogometne lige Osijek-Vinkovci. Susret će se igrati u subotu s početkom u 14 sati.

Podsjetimo, susret 27. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige s Istrom 1961 igrat će se u Koprivnici u petak, 31. ožujka, s početkom u 18 sati.

Izvor: NK Slaven Belupo
zatvori