Četvrtak, 18. travnja 2024.

[POKLANJAMO] ERO SA OVOGA SVIJETA Marinko Ćutuk i Primi me iz legendarne sarajevske ‘Audicije’ u Koprivnici, znamo tko ide na predstavu

Dovoljno je reći “Četiri sata čamim čekajući” i mnogobrojni ljubitelji najgledanije predstave regije sarajevska “Audicija” znaju da je u pitanju Marinko Ćutuk, Hercegovac, Mostarac.

Uz Marinka tu je i ništa manje atraktivni Veseli, Bosanac, koji nam je prepoznatljiv sa svojim čuvenim “Primi me”.

Nakon odigranih više od 3.000 predstava “Audicija” širom regije, uz 45 nastupa u Velikoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu, Ninčića je do sada vidjelo više od dva milijuna gledatelja uživo.

Ovo je po prvi put da Ninčić izvodi stand up varijantu u kojoj se gledatelji mogu prisjetiti kultnih trenutaka legendarne predstave kao i novih autorskih kreacija dva najatraktivnija lika.

Kombinacijom provjerenih momenata uz osuvremenjivanje i mnogobrojne improvizacije predstava postaje regionalni hit i ide stopama čuvene “Audicije”.

Posjeta i reakcija mladih i djece koji se nisu ni rodili kada su nastali popularni likovi, najbolje govori o svevremenskom i nenadmašnom humoru za sve generacije. U predstavi Marinko Ćutuk, govori o svojim doživljajima s audicija širom regije, kao i svom odnosu prema današnjim događanjima i ljudima i svim promjenama koje se dešavaju.
Drugi lik, Veseli, također spominje svoje iskustvo s prijemnog ispita, ali se više osvrće na svoj životni, status izbjeglice, kao i iskustvo iz Kanade, gdje je proveo jedno vrijeme i radi usporedbu dva svijeta.

U predstavi koja traje više od 1:40, Ninčić je napravio zbir najinteresantnijih trenutaka iz svog autorskog rada, obogaćen s uvijek prisutnim suvremenim događanjima i zapažanjima.

Upravo ova stand up, monološka forma, daje jedan potpuno novi način izražavanja glumca kao i mogućnost drugačije interpretacije koju mnogi ljubitelji Audicije i humora nisu do sada doživjeli.

Danas kada nam je humor najpotrebniji, jedinstvena je prilika da prisustvujete ovoj predstavi.

Kao i uvijek predstavu krasi raznovrsnost humora za sve generacije, a sva je u duhu poznate rečenice Marinka Ćutuka “Da sam normalan poludio bih”.

Predstava je na rasporedu 24. ožujka u 20 sati u Dvorani Domoljub u Koprivnici, a karte su dostupne putem sustava Entrio.


Mi vas vodimo na predstavu, a po dvije ulaznice dobile su Martina Jakupić i Iva Gašparić. Upute smo vam poslali u inboks.

zatvori