Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Podravka uvjerljiva u Splitu, Pranjić: Zadovoljan sam početkom utakmice, bili smo čvrsti i agresivni u obrani, a napad je bio organiziran

Rukometašice Podravke Vegete su odigrale i 19. kolo Prve hrvatske rukometne lige za žena na gostovanju u Splitu i protiv istoimenog domaćina upisale uvjerljivu pobjedu.

Rezultat na kraju utakmice bio je 24:37, a u klubu napominju da su jučer najefikasnije bile Pandža, Barišić i Stelmakh. Vratarke su imale 11 obrana, a trener Antonio Pranjić je imao priliku izrotirati sve igračice.

– Čestitam našim curama na pobjedi i nova dva boda protiv ekipe Splita koja je ove godine odlična u prvenstvu. Jako sam zadovoljan početkom utakmice kada smo izgledali čvrsto i agresivno u obrani, a napad je bio organiziran i pripremljen što nam je omogućilo da odmah na početku stvorimo prednost i dođemo do niza od 7-0. Do kraja smo razliku samo povećavali i došli do uvjerljive pobjede – rekao je Pranjić.

Tina Barišić je kazala da su odlično ušle u utakmicu.

– Čvrstom obranom i zabijenim zicerima nametnule smo naš ritam i to održavale. Sretna sam što smo igrale kako smo se dogovorili i što smo sve imale odličan doprinos. Čestitam curama na nova dva boda i ovako moramo nastaviti do kraja – istaknula je Barišić.

Spomenimo da u srijedu ekipu očekuje gostujući susret četvrtine finala kupa za žene kod riječkog Zameta dok će u subotu na domaćem terenu u sljedećem prvenstvenom kolu dočekati ekipu Bjelovara.

zatvori