Petak, 19. travnja 2024.

Mlada pjevačica Lorena Vlašić sate pjevanja polazi kod Jacquesa: Drago mi je što je iskren i kaže mi otvoreno kad pogriješim, ne štedi me

Lorena Vlašić je talentirana mlada pjevačica iz Kalinovca koja pohađa jezičnu Gimnaziju Petra Preradovića u Virovitici i srednju Glazbenu školu Jan Vlašimsky, a pjevanjem se bavi od svoje devete godine.

– Najviše pjevam pop i klasičnu glazbu, snimila sam dva video spota za pjesme “Svila i med” i “Molitva od soli”, a kao glazbeni uzor svakako bih izdvojila Mariju Šerifović – rekla je Lorena.

Dodala je i da privatne sate pjevanja polazi kod vrhunskog mentora Jacquesa Houdeka za kojeg ima samo riječi hvale.

– Jacques je odličan i pun razumijevanja. Jako ga poštujem i još uvijek imam ogromnu tremu dok pjevam pred njim. Puno mi je pomogao. Drago mi je što je iskren i kaže mi otvoreno kad pogriješim, ne štedi me – govori Lorena.

Lorena je dosad bila na puno glazbenih natjecanja i festivala, upoznala države u koje bi se odmah vratila, prvenstveno zbog lijepih uspomena i prijatelja koje je stekla. Od svih festivala posebno je izdvojila “Slavjanski Bazar” u Bjelorusiji.

– Trenutno sam na natjecanju “Pinkove zvezdice”, ali zbog snimanja koja još uvijek traju, ne mogu reći ništa detaljnije – navodi Lorena.

Najveća podrška joj je obitelj, a sestra Nataly Vlašić njezina je osobna stilistica, koja pomno bira svaki komad odjeće za nastupe.

– Nataly radi u Zagrebu kao modna dizajnerica i svaki njezin prijedlog zapravo je korak naprijed u mojoj karijeri – ponosno navodi Lorena, a mladima poručuje neka vjeruju u sebe i uspjet će u svakom koraku.

Tekst: Silvija Zidar

zatvori