Utorak, 26. ožujka 2024.

FOTO Za sav promet jutros je zatvoren nadvožnjak, od jučer se ne može kroz Pavelinsku

S početkom ovog tjedna u Koprivnici su se počele stvarati prometne gužve – od danas je za sav promet zatvoren nadvožnjak kod Križevačke ceste, a još jučer je zatvorena Pavelinska ulica.

Kada je riječ o nadvožnjaku, počela je njegova rekonstrukcija, a radovi će trajati do 30. lipnja.

>> Poznato je kad počinje rekonstrukcija nadvožnjaka, odmah nakon toga slijedi izgradnja rotora

Podsjetimo, obilazni pravcac na ruti Đurđevac – Varaždin je onaj Bjelovarskom ulicom preko Ulice braće Radić do Trga dr. Tomislava Bardeka pa sve do Peteranske ceste, Ulice Ivana Česmičkog i Varaždinske ceste.

Obilazak na ruti Đurđevac – Križevci ide od Reke putem Mlinarske i Starogradske ulice, i to za vozila do 7,5 tona. Za vozila iznad 7,5 tona obilazak je Križevačkom ulicom.

Obilazak od Križevaca do Gole odvijat će se od Križevačke ceste, Zagrebačke ulice, Ulice Ivana Česmičkog putem Ulice Čarda i do Peteranske ceste.

>> U ponedjeljak se na četiri mjeseca za sav promet zatvara Pavelinska ulica

Spomenimo i da je od jučer za sav promet zatvorena i Pavelinska ulica u Koprivnici i to do 15. srpnja.

Naime, tamo se u sklopu projekta “Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracija Koprivnica” odvija prva od ukupno tri faze izgradnje retencijskog bazena u Pavelinskoj ulici.

Dio Pavelinske ulice od kolnog prilaza u skladište Podravke do križanja s Ulicom Gornji Banovec bit će zatvoren za sve sudionike u prometu osim za stanare obuhvaćene prvom fazom radova (Pavelinska ulica – kućni brojevi 23, 24, 25, 27, 28, 28A, 30, 30A, 32, 34) kojima će se omogućiti pješački pristup do objekata. Parkiranje će biti omogućeno na zelenim površinama u ulicama Gornji Banovec, Severovec i Franje Gažija, kako je dogovoreno s komunalnim redarstvom Grada Koprivnice.

zatvori