Petak, 29. ožujka 2024.

Farmaceuti uveličali proslavu 100. rođendana Olimpije, Zekić dobio poseban dres

Nogometaši Slaven Belupa odigrali su treću i posljednju prijateljsku utakmicu u reprezentativnoj pauzu.

Naime, uveličali su proslavu 100 godina postojanja Olimpije iz Osijeka i ekipu pobijedili 4:1, izvijestili su iz koprivničkog prvoligaša.

– Susret je započeo malom svečanošću. Kapetan naše momčadi Vinko Soldo domaćinu je uručio prigodan poklon, dok su predstavnici Olimpije, predsjednik Mario Iličić i dopredsjednici Goran Kovačević i Igor Višević, uručili našem treneru i njihovom bivšem igraču Zoranu Zekiću dres s brojem 100 – istaknuli su.

Spomenimo da je Olimpija povela u osmoj minuti preko Bungića koji je lijepo pogodio s 18 metara, a rezultat je do kraja prvog poluvremena “okrenuo” Manaj. Dva puta, u 30. i 43. minuti, preciznim ga je centaršutevima pronašao Martinaga, a koprivnički je napadač oba puta precizan bio glavom.

– U drugom poluvremenu pobjedu su golovima potvrdili Perošević u 60. i Bašić u 88. minuti. Valja istaknuti da je Zekić priliku u nastavku susreta pružio našim kadetima Anti Mariću i Andri Sokaču – zaključili su u klubu.


Osijek – ŠC Olimpija.

NK OLIMPIJA: Vučemilović Grgić – Nedeljković, Ljubas, Dumančić, Opšić – Kulešević, Bungić – Pavičić, Žaper, Horvatek – Relotić. Još su igrali: Lacković, Saborčić, Jeremijaš, Majić, Matešić, Nikolić, Koša. TRENER: Zdenko Sambol.

NK SLAVEN BELUPO: Marković – Hlevnjak, Tepšić, Soldo, Martinaga – Mioč, Marina – Crnac, Mudražija, Perošević – Manaj. Još su igrali: Sušak, Talys, Boras, Sokač, Bašić, Mihalić, Marić. TRENER: Zoran Zekić.

Sudac: Andrej Burilo.

Strijelci: 1:0 Bungić 8′, 1:1 Manaj 30′, 1:2 Manaj 43′, 1:3 Perošević 60′, 1:4 Bašić 88′

Izvor: NK Slaven Belupo
Izvor: NK Slaven Belupo
Izvor: NK Slaven Belupo
zatvori