Petak, 19. travnja 2024.

Održana skupština županijske Lige protiv raka, zaslužnim članovima dodijeljene zahvalnice

Članice i članovi Lige protiv raka Koprivničko-križevačke županije održali su godišnju skupštinu.

Prisutnim članovima se uvodno obratila predsjednica Lige Andreja Lukić Suknaić, a nakon izbora radnog predsjedništva, uslijedilo je podnošenje i usvajanje godišnjeg izvješća o radu Lige u protekloj godini te prijedlog plana i programa rada Lige za 2023. godinu.

– Aktivnosti na projektu “Znanjem do zdravlja” u kojem Liga sudjeluje kao partner, omogućile su da Liga nakon 25 godina svog djelovanja, a u skladu sa Zakonom o volonterstvu postane organizator volontiranja te tako još više ojača i sistematizira svoje dugogodišnje volontere – poručili su iz Službe ureda župana.

Dodali su da je u skladu s dodanom novom aktivnošću usvojen prijedlog da se izmijeni statut Lige.

– Nakon podnošenja financijskog izvješća, uime nadzornog odbora Lige, izvješće je podnijela Jelena Unger. Na kraju skupštine podijeljene su zahvalnice zaslužnim članovima, odnosno volonterima i sudionicima na brojnim aktivnostima Lige, a to su Katarina Vuljak, Lidija Krapinec, Nevenka Posavec, Anđelka Martinčić, Krešimir Blažek, Zbor medicinskih sestara Lucerna, Zbor RIMA, Ženska vokalna skupina Rudarice, Zoran Homen i OPG Valvir – zaključili su.

Spomenimo da je skupštini ispred Koprivničko-križevačke županije prisustvovala pročelnica Upravnog odjela za zdravstveno-socijalne djelatnosti Maja Blažek.

zatvori