Srijeda, 24. travnja 2024.

Linice uvjerljive u Garešnici, trenerica Zečević: Drugo poluvrijeme igralo se pucački raspoloženo pa povoljan rezultat nije mogao izostati

Rukometašice Podravke 2 Lino Rukometnog kluba Podravka Vegeta u 14. kolu Druge hrvatske rukometne lige Sjever slavile su na gostovanju u Garešnici.

U koprivničkom klubu govore da su mlade nade Podravka Vegete slavile rezultatom 35:25.

Iako su Podravkašice igrale bez dvije dosad ponajbolje igračice, Smiljanec i Đelekovčan, koje su odsutne zbog priprema kadetske reprezentacije, u utakmici s Garešnicom uknjižena su dva nova boda, istaknula je trenerica ekipe Đurđica Zečević.

– Odluka da se utakmica ne odgađa pokazala se ispravnom jer se dobilo na samopouzdanju svih ostalih igračica. To ukazuje i konačni rezultat utakmice. Doduše, prvo poluvrijeme bilo je rezultatski neizvjesno, ali u drugom su potpuno otpuštene kočnice, zaigralo se agresivnije i pucački raspoloženije pa povoljan rezultat nije mogao izostati. U takvoj igri prednjačila je Domović s 13 golova, a vrlo dobru pratnju imale su Miklić sa sedam i Javorić s pet pogodaka. I sve ostale igračice dale su svoj doprinos u igri kao i vratarka Galinec – rekla je trenerica.

U klubu govore da ni na ovoj utakmici nije izostala podrška roditelja-navijača što je djevojkama bio razlog više da daju sve od sebe.


Podravka 2 Lino: Galinec, Jakupanec, Domović 13, Cvelber, Miklić 7, Stručić 3, Zvonar, Javorić 5, Rumek 1, Horvat, Ferčec, Gregurić 3, Hajdinjak 1, Lengelić 2, Napan, Adžaga.

zatvori