Petak, 19. travnja 2024.

Slaven Belupo ima novog iskusnog napadača, dosad je upisao 225 nastupa

Slaven Belupo ima novog igrača.

Iz kluba poručuju da je Antonio Perošević napadač rođen 6. ožujka 1992. godine u Osijeku, a stiže kao slobodan igrač. Ugovor je potpisao do ljeta 2024.

U klubu napominju da je u svojoj je karijeri branio boje Osijeka, mađarskih Puskasa i Ujpesta, Al-Ittihada iz Ujedinjenih Arapskih Emirata te indijskih East Bengalsa. Ukupno je u svojoj karijeri upisao 225 nastupa i postigao 55 golova te upisao 20 asistencija.

– Nakon nekoliko godina u inozemstvu pojavila se opcija povratka u Hrvatsku koju sam prihvatio. Svidio mi se projekt koji ima Slaven Belupo, s trenerom Zekićem sam u odličnim odnosima, a privukli su me i rezultati kluba koji su odlični nakon prvog dijela sezone. Nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu, pa čak i pokušati ‘napasti’ pozicije ispred nas. Vjerujem da mogu pomoći svojim novim suigračima iskustvom i kvalitetom, a najvažnije je da nas sve zajedno prati zdravlje. Manje-više poznam sve igrače u svlačionici pa mi neće trebati previše vremena za prilagodbu – rekao je Perošević koji može ‘pokriti’ sve pozicije u napadu, a kako nam je sam rekao, prirodna pozicija mu je pozicija krila.

zatvori