Četvrtak, 25. travnja 2024.

Prijavi se na Zimske bazezancije

Od 22. do 24. veljače od 10 do 13 sati, Gradski bazeni Cerine organiziraju već poznate Zimske bazezancije za djecu od šest do 15 godina za plivače i poluplivače.

Kao i uvijek tu je nezaobilazna atrakcija, aquatrack poligoni koji će biti postavljeni i na plivačkom bazenu za plivače i u rekreacijskom bazenu za poluplivače.

Aquatrack poligon dolazi nam ovaj puta sa još više atraktivnih elemenata, a to su mostovi, stijene, penjalice, klackalice na vodi, tobogani i još niz drugih, ukupno 40-ak metara malog i velikog poligona na plivačkom i rekreacijskom bazenu na kojem će mališani testirati svoje vještine, spretnost, brzinu i snalažljivost.

Zadnji dan igara pobjednicima će biti uručene medalje dok će svi sudionici dobiti poklon paket iznenađenja.

Djeca će iskusiti neviđenu zabavu u nizu različitih natjecanja, imat će priliku dokazati se u različitim igrama te što je najvažnije djeca će se kroz igru i razonodu poticati na bavljenje sportom i vježbanjem kao i na zabavu i druženje sa vršnjacima.

O sigurnosti djece i cjelodnevnu skrb za vrijeme boravka na zimskim bazezancijama brinu kineziolozi, animatori i ostalo stručno i educirano osoblje bazena Cerine.

Pozivamo sve klince i klinceze na Zimske bazezancije, prijave traju do 19.2.2023. na sljedećem LINKU

ili na recepciji bazena, broj telefona 048/240-570.

Cijena programa po osobi iznosi 26 eura.

Ne propustite ludu zabavu i iskoristite svoje praznike na najbolji mogući način!

Izvor: Bazeni Cerine
zatvori