Petak, 29. ožujka 2024.

Oglasili se organizatori Pan Zimske lige: Samo 10 sekundi nekontroliranog i nesportskog ponašanja svakog pojedinca može obilježiti u karijeri

Nakon što je jučer na utakmici Pan Zimske lige između Caffe bara Osmica i Sempre Fortea došlo do tučnjave, danas se službeno oglasila Udruga za mali nogomet Koprivnica kao organizator natjecanja.

Kako stoji u priopćenju objavljenom na Facebook stranici lige, udruga najoštrije osuđuje jučerašnje nesportsko i nekontrolirano ponašanje igrača.

>> TUČNJAVA NA ZIMSKOJ LIGI Organizatori ogorčeni ponašanjem igrača: Sazvan je sastanak za sutra ujutro, odredit ćemo sankcije

– Prekinuta utakmica registrirana je sukladno propozicijama s 0:5 za Sempre Forte. Igrač zbog čijeg nesportskog i nekontroliranog ponašanja je došlo do prekida utakmice bit će najstrože kažnjen od disciplinske komisije turnira. Apeliramo na sve igrače da ovu dinamičnu i prekrasnu igru shvate kao sportsko i jedino sportsko nadmetanje jer samo 10 sekundi nekontroliranog i nesportskog ponašanja može svakog pojedinca obilježiti u njegovoj životnoj i sportskoj karijeri – naglasili su.

zatvori