Subota, 9. prosinca 2023.

Komedija s nogu ‘Muškarac’ Pedje Bajovića oduševit će vas u Koprivnici

Komičar Pedja Bajović, jedan od petorice najboljih komičara u svijetu 28. siječnja dolazi u Koprivnicu, u Dom mladih, s predstavom “Muškarac” (o parenju i razmnožavanju).

Pedja Bajović je muškarac. Ponekad i on sam posumnja u to, ali biologija ipak potvrđuje – barem u onom tehničkom smislu! Oženjen, dvostruko razmnožen, vlasnik starog auta i stambenog kredita… Jedno sasvim normalno i moderno muško, a kako se nositi sa biti Muškarac, dodite vidjeti i saznati!

Pedja Bajović jedan je od osnivača stand-up komedije u Hrvatskoj i regiji, koji je talent prema komediji sa stavom brusio i kroz međunarodnu karijeru. Da je riječ o sjajnom komičaru potvrdio je na najvećim svjetskim festivalima stand up komedije, svrstavši se u društvo pet najboljih komičara svijeta.

Iako je završio nekoliko fakulteta; od sociologije, filozofije do komunikologije, ljubav prema komediji točnije ironiziranju svega što ga okružuje uključujući i samoga sebe bila je jača od svih diploma. Čovjek je to koji strast pretvorio u ozbiljan posao komedijaša. Ozbiljan komedijaš za ozbiljne, zrele ljude u kasnim tridesetim pa nadalje. Publika je to kojoj se Bajović obraća britkom pričom o ne tako davnoj prošlosti koju su generacije rođene na Balkanu prošle i prolaze. Balkanski je prostor neiscrpna inspiracija za njega, stoga ne treba čuditi da ga brojna publika poznaje po njegovim dosadašnjim vrlo uspješnim predstavama: “S NOGU – sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije”, “Muškarac – o parenju i razmnožavanju” i “Rok trajanja”. Zahvaljujući svom stand-up showu “The Balkan Brain” koji je predstavio i putem videoformata, poznata svjetska produkcijska kuća specijalizirana za stand-up komičare i komedije Comedy Dynamics iz Los Angelesa uvrstila ga je u svoj katalog. Stoga, ako niste sigurni volite li stand up komediju, uz Pedju Bajovića zasigurno ćete ju zavoljeti.

Sve o predstavi i komediji saznajte na: https://pedjabajovic.com/

zatvori