Petak, 19. travnja 2024.

Hrvači Podravke nastupili na Prvenstvu Hrvatske u hrvanju grčko-rimskim načinom

Članovi Hrvačkog kluba Podravka nastupili su na Prvenstvu Hrvatske u hrvanju grčko-rimskim načinom za uzrast seniora.

U klubu napominju da se ovogodišnje izdanje nacionalnog prvenstva održalo u Sportskoj dvorani Iver, a okupila su se 102 hrvača iz 15 klubova. Boje Podravke ovog je puta branilo sedmero hrvača.

– U kategoriji do 60 kilograma Borna Ljubić osvojio je peto mjesto, a Roman Balog ostao je bez plasmana. U kategoriji do 67 kilograma Domagoj Džanko ostao je bez plasmana. U kategoriji do 72 kilograma Filip Verčević bio je peti, a u kategoriji do 77 kilograma Alen Nogić ostao je bez plasmana. Josip Benko nastupio je u kategoriji do 87 kilograma i osvojio treće mjesto, a Karlo Mijatović u kategoriji do 97 kilograma ostao je bez plasmana – objašnjavaju.

Napominju kako je četvero njihovih hrvača po prvi put dobilo pravo nastupa na seniorskom prvenstvu dok su troje u slabijem treningu zbog fakultetskih obaveza stoga je bilo i za očekivati nešto slabije rezultate.

– Bilo kako bilo, jedno skupljanje iskustva i uvid u stanje forme za njihova najvažnija nadolazeća natjecanja, a to su prvenstva Hrvatske za U20 i U23 uzrast te naravno i za ponovni nastup u seniorskoj ligi – zaključuju u klubu.

Izvor: Hrvački klub Podravka (Facebook)
Izvor: Hrvački klub Podravka (Facebook)
Izvor: Hrvački klub Podravka (Facebook)
zatvori