Četvrtak, 25. travnja 2024.

Vozačica (43) i vozač (18) skrivili dvije odvojene prometne nesreće u sat i pol, oboje su pobjegli s mjesta događaja

U Koprivnici su se jučer dogodile dvije odvojene prometne nesreće u kojima su vozači napravili prekršaj i potom napustili mjesto događaja.

Do prve je nesreće došlo oko 10:20 u Starogradskoj ulici gdje je 43-godišnja vozačica upravljala osobnim automobilom Citroen koprivničkih registarskih oznaka. Zbog nedovoljnog razmaka prilikom vožnje u slijedu vozilom je udarila u osobni automobil Opel koprivničkih registarskih oznaka kojim je u istom smjeru upravljala 25-godišnja vozačica.

– Nakon što je prouzročila prometnu nesreću 43-godišnja vozačica je napustila mjesto događaja te je naknadno pronađena i protiv nje je pokrenut prekršajni postupak – izvijestili su iz Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Potom je u 11:50 na parkiralištu na Trgu dr. Tomislava Bardeka 18-godišnji vozač teretnog automobila Mercedes križevačkih registarskih oznaka zbog nepropisnog skretanja vozilom udario u parkirani osobni automobil Suzuki.

I on je nakon toga vozilom napustio mjesto događaja, no naknadno je pronađen i protiv njega je pokrenut prekršajni postupak, zaključili su iz policije.

zatvori