Petak, 26. travnja 2024.

Volf nakon odlaska iz redova Koprivnice: Momci definitivno vrijede više od ovoga što tablica pokazuje

Nakon odluke o imenovanju Bojana Tucakovića novim trenerom Nogometnog kluba Koprivnica, za klupske stranice izjavu je dao i sada već bivši trener Zelenih Goran Volf.

Volf je Upravi zahvalio na ukazanom povjerenju, kao i igračima koji su, dodao je, bili izuzetno korektni i profesionalni.

>> Koprivnica ima novog trenera: Vjerujemo da ćemo se izvući iz neugodnog položaja i donijeti više radosti našim navijačima

>> Trener Volf nakon turbulentne polusezone Koprivnice: Poslije svake utakmice nama je protivnik čestitao i rekao ‘Hvala što te nam dali bodove’

– Žao mi je što rezultati nisu popratili uloženi trud i igre koje smo prikazivali na terenu. Momci definitivno vrijede više od ovoga što tablica pokazuje. Bojanu i dečkima želim puno uspjeha, od sad sam njihov najveći navijač! Što se mene tiče, u ovih pola godine stekao sam dragocjeno iskustvo koje će mi sigurno biti od velike koristi u nastavku trenerske karijere – rekao je.

Podsjetimo, iza nogometaša Koprivnice turbulentna je polusezona u Trećoj hrvatskoj nogometnoj ligi Sjever. To potvrđuje i zadnje mjesto na tablici s tek osam osvojenih bodova uz gol razliku od -15. Koprivničanci su u prvih 14 kola upisali dva remija protiv Podravine i dvije pobjede; prvu protiv Podravca, a drugu protiv Papuka, čime nikako nisu zadovoljni.

zatvori