Utorak, 23. travnja 2024.

Koprivnica ima novog trenera: Vjerujemo da ćemo se izvući iz neugodnog položaja i donijeti više radosti našim navijačima

Bojan Tucaković novi je trener Nogometnog kluba Koprivnica.

Vijest je to koja je danas objavljena na Facebook stranicama kluba nakon odluke Upravnog odbora Nogometnog kluba Koprivnica o smijeni dosadašnjeg trenera Gorana Volfa.

– Goranu Volfu zahvaljujemo na svemu što je pružio u ovih nekoliko mjeseci u kojima se nije sve poklopilo onako kako smo očekivali. Hvala mu na maksimalnom angažmanu, predanosti i radu. Rastali smo se kao prijatelji te smo i dalje ostali kod naših domaćih snaga. Novi trener je legenda našega kluba u kojem je proveo skoro cijelu igračku karijeru, a bio je dijelom momčadi i ove sezone te dobro poznaje situaciju iznutra – istaknuli su u klubu.

>> Trener Volf nakon turbulentne polusezone Koprivnice: Poslije svake utakmice nama je protivnik čestitao i rekao ‘Hvala što te nam dali bodove’

Dodali su i da će Koprivnica i dalje pružati priliku domaćim dečkima, kako u trenerskom, tako i u igračkom dijelu.

– Vjerujemo da ćemo se u proljetnom nastavku maksimalnim angažmanom svih u klubu izvući iz neugodnog položaja na ljestvici i donijeti više radosti našim navijačima nego što je to bio slučaj u prvom dijelu sezone – zaključili su.

zatvori