Utorak, 23. travnja 2024.

Juniori Slavena upisali treću pobjedu u nizu, na malonogometnim turnirima rasturaju i najmlađi Farmaceuti

Juniori Slaven Belupa upisali su i treću pobjedu u nizu.

Nakon Dugopolja u Koprivnici i Istre u Puli, momčad trenera Marija Dodika svladala je i Lokomotivu u Zagrebu, poručili su iz koprivničkog prvoligaša. S dva gola Mendelskog, po jednim u svakom poluvremenu, juniori su tako slavili rezultatom 2:0 i stigli do svog 21. boda nakon 16 odigranih kola i devetog mjesta ljestvice.

U klubu su napomenuli i da su pioniri i kadeti upisali minimalne poraze od zagrebačkog Dinama. Mladi Slavenaši odigrali su vrlo dobre utakmice, no na kraju su obje generacije izgubile rezultatom 0:1. Pioniri su deveti sa 17 bodova, a kadeti osmi s 19.

Dodajmo i da su odlične rezultate ostvarili i ostali Slavenaši na malonogometnim turnirima igranima ovog i prošlog vikenda.

– Limači 1 su pod vodstvom trenera Olivera Kihasa Drvoseka osvojili Ho-ho-ho turnir u Čakovcu, dok su Prednatjecatelji 1 na istom turniru bili drugi. Obje momčadi predvodili su najbolji golmani turnira Manuel Balent i David Kukec. Srebro su osvojili i Limači 2 trenera Josipa Teteca u Štrigovi – zaključili su u klubu.

Izvor: NK Slaven Belupo
Izvor: NK Slaven Belupo
Izvor: NK Slaven Belupo
zatvori