Utorak, 16. travnja 2024.

FOTO Liga protiv raka Koprivničko-križevačke županije humanitarnim koncertom obilježila 25 godina djelovanja

Liga protiv raka Koprivničko-križevačke županije koncertom je obilježila 25 godina djelovanja.

Naime, u prepunoj koprivničkoj dvorani Domoljub u petak je održan humanitarni koncert, a na njemu su prikupljena sredstva za kupnju dijagnostičke opreme za potrebe Odjela za ginekologiju Opće bolnice Dr. Tomislav Bardek.

Koprivnička dvorana ispunjena je bila do posljednjeg mjesta, a publika je imala priliku uživati u glazbenim nastupima Zbora medicinskih sestara Lucerna, Zbora Rima i Ženskog vokalnog sastava Rudarice. Ispred Grada Koprivnice koncertu je prisustvovala zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž.

U sklopu programa okupljenima se obratila i predsjednica Lige protiv raka Koprivničko-križevačke županije Andreja Lukić Suknaić koja je istaknula kako je kroz sve ove godine djelovanja proveden veliki broj projekata. Kako je objasnila, oni su u početku bili humanitarnog karaktera, dok je danas poseban naglasak stavljen na prevenciju.

Dodajmo da u sklopu lige djeluje sedam klubova koji svojim radom doprinose preventivnim programima i pružaju veliku potporu oboljelima te članovima njihovih obitelji.

zatvori