Četvrtak, 18. travnja 2024.

Dejan Kutičić napušta đurđevačko Gradsko vijeće

Proteklog tjedna održana je posljednja sjednica Gradskog vijeća Grada Đurđevca u ovoj godini.

Bila je to ujedno i posljednja za nezavisnog vijećnika Dejana Kutičića koji je na kraju sjednice najavio da više neće biti đurđevački vijećnik.

– Želim zahvaliti kolegi Fucaku koji mi je dao svoje povjerenje i priliku da budem član Gradskog vijeća Grada Đurđevca. Bilo mi je drago surađivati s vama, ali zbog preseljenja u drugi grad ne mogu više biti član vijeća. Drago mi je da ste prihvatili neke moje ideje te da smo dobro surađivali. Svima želim puno uspjeha u daljnjem radu – poručio je Kutičić.

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Đurđevca Željko Lacković zahvalio se Kutičiću te istaknuo da nije znao za ovaj podatak.

– Točno je da sve ono što čujemo, a držimo da je ispravno uvijek na ovaj ili onaj način uvrstimo na korist naših građana – rekao je Lacković.

Zahvalu mu je uputio i član vijeća iz SDP-ovog reda Marko Fucak.

– Zahvaljujem kolegi Kutičiću koji je proveo svoje vrijeme u ovoj u maloj oporbi, ali se nadam da smo bili konstruktivni. Kolega Kutičić još nije službeno preselio u obližnji grad, a mi ćemo službeno zamjenu napraviti prije iduće sjednice – istaknuo je Fucak.

zatvori