Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Babić nakon neočekivanog obrata u utakmici protiv Lokomotive: Zadnjih 15 minuta više nismo mogli igrati rukomet, ne znam zašto

Rukometašice Podravka Vegete jučer su upisale pomalo neočekivan poraz na gostovanju u Zagrebu protiv Lokomotive u sklopu devetog kola Prve hrvatske rukometne lige za žene.

Iako su Podravkašice u čak dva navrata vodile s pet golova, na kraju su izgubile rezultatom 20:22.

>> FOTO Podravkašice imale veliku prednost u dva navrata, ali na kraju izgubile od Lokomotive

U koprivničkom klubu govore da su Podravkašice vrlo dobro ušle u susret pa su se tako od Lokomotive u prvom poluvremenu odvojile na prednost od plus pet, no do kraja prvog dijela susreta ušle su u nesretni niz izgubljenih lopti i promašenih šuteva što je Lokomotiva iskoristila i ponovno se približila i to na dva pogotka zaostatka.

Podravka Vegeta ponovno se digla u prvom dijelu drugog poluvremena na novih plus pet, no posljednjih 15 minuta je poništilo sve ono dobro što su Podravkašice pokazale, a tri i pol minute prije kraja Lokomotiva dolazi do prvog vodstva na utakmici. Nisu tu pod pritiskom rezultata izdržale Podravkašice pa je na kraju domaća ekipa ostvarila pobjedu i osigurala prvo mjesto na tablici do uzvratnog ogleda u Koprivnici.

Trener Željko Babić nakon susreta nije bio zadovoljan.

– Naše cure su pokazale jak karakter, no zadnjih 15 minuta mi više nismo mogli igrati rukomet. Ne znam iz kojeg razloga, ne mogu to ni komentirati. Imali smo puno isključenja, probijanja, prekršaja i bilo je jako teško igrati. Ovo je prvo poluvrijeme, izgubili smo dva razlike. Vodili smo, imali smo dobru kontrolu, međutim očito se nešto desilo zadnjih 15 minuta gdje mi nismo mogli igrati normalan rukomet – kazao je.

Vratarka Lucija Bešen nastavila je da je odigrana teška utakmica.

– Imale smo rezultat pod kontrolom i onda su se desile crne rupe iz kojih se mi nismo uspjele izvući. U Koprivnici počinjemo od minus dva i vjerujem da ćemo to popraviti, da će rezultat biti na našoj strani i da ćemo bolje odreagirati nego sada – zaključila je Bešen.

zatvori