Petak, 19. travnja 2024.

Udruga SUMA organizira najveću konferenciju za mlade u Podravini pod nazivom ‘Inspirativna Podravina’

U četvrtak 17. studenog u Đurđevcu će se održati najveća konferencija za mlade u Podravini pod nazivom Inspirativna Podravina, a u organizaciji Udruge SUMA te uz potporu Savjeta mladih Grada Đurđevca.

Cilj konferencije je okupiti uspješne i inspirativne mlade ljude, poduzetnike, stručnjake u pojedinim područjima i zainteresirane mlade na jednom mjestu, pokrenuti dijalog i umrežavanje u svrhu boljeg prepoznavanja karijernih i osobnih mogućnosti na području Podravine.

Registracija sudionika počinje u devet sati, a u sklopu konferencije održat će se nekoliko zanimljivih panela posvećenih zanimanjima i područjima poslovanja koji će zasigurno pobuditi zanimanje kod mladih.

Neke od tema su: Dinamična karijera, Doza kreativnosti u poslu, Mladi poljoprivrednik: znanje je temelj uspjeha, Umrežavanje u civilnom sektoru, Od malog sela do velike pozornice, Dijalog EU-a s mladima, Od ideje do lidera pekarskih proizvoda u Podravini, Najmlađa načelnica u Hrvatskoj, Podravka- potencijali i stvarnost.

Neki od govornika koji će sudjelovati u panelima su i gradonačelnik Hrvoje Janči, predsjednik Savjeta mladih Grada Đurđevca Matija Bažulić, načelnica općine Đelekovac Lara Samošćanec, Anja Dergez, Ivana Kokša, te brojni predstavnici poduzetnika i udruga s našeg područja.

Program će trajati do 17:30, a prijaviti se možete ovdje.

Medijski pokrovitelji su portal Drava.info, Radio Drava i Podravski radio.

zatvori