Četvrtak, 18. travnja 2024.

[POKLANJAMO] Protim ALU i PVC stolarija i portal Drava.info poklanjaju komarnik, znamo tko je sretni dobitnik

PROTIM ALU i PVC stolarija svojim klijentima nudi mogućnost poslovanja po sistemu “ključ u ruke” u kojem preuzimaju obvezu za sve poslove, od same izmjere i savjetovanja, pa sve do ugradnje i zadnjih provjera njihovih proizvoda s garancijom.

U suradnji s portalom Drava.info jednog čitatelja ili čitateljicu daruju jednim komarnikom, a sretna dobitnica je Martina Herman. Upute smo vam poslali u inboks. 

– Zahvaljujući svojem dugogodišnjem iskustvu kao i brojnim zadovoljnim klijentima sa sigurnošću možemo reći kako u svojoj ponudi nudimo samo odabrane, visokokvalitetne proizvode za vašu kuću, stan ili poslovni prostor. Mi vam omogućujemo da za svoj novac dobijete zasluženu kvalitetu. Našu djelatnost čini jedan zaokruženi ciklus u kojem nudimo kompletnu uslugu koja uključuje planiranje, proizvodnju, prodaju te u konačnici ugradnju stolarije u vaš prostor – poruka je Protima.

Pronaći ih možete u Ulici Frana Galovića 6 u Koprivnici. a dostupni su na broj telefona 048/711 – 043 ili broj mobitela 099/2355 – 300.

U Križevcima ih možete posjetiti u Zagrebačkoj 20, a broj telefona je 048/711 – 011 i broj mobitela 099/2355 – 400.

Dostupni su i putem e-mail adrese [email protected].

Asortiman i usluge možete pogledati na njihovoj internetskoj stranici ili na Facebook stranici.

zatvori