Petak, 19. travnja 2024.

[POKLANJAMO] Znamo tko će uživati u urnebesnoj komediji ‘Ako sam žena, nisam konj’

Urnebesna komedija – predstava za koju se traži karta više “Ako sam žena, nisam konj” jedna je od najgledanijih komedija, a koprivničkoj publici predstavit će se u subotu, 26. studenog, s početkom u 20 sati u Domu Mladih.

Portal Drava.info vodi vas na ovu urnebesnu komediju. Darujemo pet čitatelja ili čitateljica s po dvije ulaznice, a sretne dobitnice su Željka Zetović, Tina Pašica, Sonja Kalanj, Mateja Lončar Habijan i Snježana Bačani. Upute smo vam poslali u inbox.


Ulaznice se prodaju u Hotelu Podravina, Šarenom dućanu, benzinskoj postaji Petrol i na ostalim prodajnim mjestima www.eventim.hr.

Komedija “Ako sam žena, nisam konj” za jake je žene i hrabre muškarce. Urnebesna je to komedija o ženi koja traži ljubav. Komična i iskrena priča jedne žene koja, tražeći onog pravog, na momente gubi samu sebe. Priča je to o zaljubljivoj i pomalo naivnoj djevojci od trenutka gubljenja nevinosti do zrelog doba. Suštinski, to je priča svake žene koja nastoji pronaći “onog pravog”. Priča o pametnoj mladoj ženi koja radi glupe stvari. Zbog ljubavi. Zbog biološkog sata. Zbog babe. O babi koja je tjera da se uda. O muškarcima koji se ne bi oženili. Priča koja će vas nasmijati i rasplakati. Priča koju će svaka žena razumjeti…. Postoje li sretni krajevi u ljubavi ili nas je, kako kaže glavna junakinja, “zaje*ao Hollywood”?

Pogledajte ovu monodramu koja će vas nasmijati do suza, ali i natjerati da se zamislite nad vječitim pitanjem svake žene – jesam li ja normalna? Ova monodrama na komičan način prikazuje sazrijevanje od prvog zaljubljivanja do prvih bora i jednu od najvažnijih borbi svake žene – borbu da prihvati samu sebe.

Stand up komičarka i glumica Ana Poznanović u svijet stand up komedije ulazi nakon objavljenog romana “Vrati se mami, siso” koji govori o mladoj ženi koja bezuspješno pokušava izboriti se sa balkanskim sistemom vrijednosti, maminim sinovima i svojom disfunkcionalnom obitelji. Nakon ovog romana ulazi u svijet stand up komedije, najprije uz iskusne kolege komičare, a zatim i sa samostalnim one woman show nastupima koji privlače kako žensku, tako i mušku publiku željnu brutalno iskrenih razgovora o muško-ženskim odnosima, a naročito ispovijesti o seksu i “dejtingu” u vrijeme društvenih mreža. Nakon višegodišnjeg iskustva stand up komičarke konačno se oprobala i na “daskama koje život znače” s monodramom “Ako sam žena, nisam konj”. U njoj igra više “uloga”, od 19-godišnje zaljubljene balavice do 40-godišnje žene koja je prošla život ne postajući ništa pametnija kada je ljubav u pitanju. Ova monodrama igra se s velikim uspijehom i publika se iznova vraća zbog komičnog, ali nadasve iskrenog tona kojim su ispričane ženske muke, strahovi i čežnje.

Režija: Jovan Ljubenović

Igra: Ana Poznanović

zatvori