Četvrtak, 18. travnja 2024.

[POKLANJAMO] Znamo tko će uživati na fantastičnom dočeku Nove godine uz Nedu Ukraden u Hotelu Podravina

I ove godine hotel Podravina priprema nam nezaboravni doček u najljepšoj sali Podravine.

Drava.info i Hotel Podravina daruju vam fantastični doček Nove godine uz Nedu Ukraden.

Dobitnica dočeka za dvije osobe je Ivana Korošec Kvakan. Daljnje upute poslali smo vam u Facebook inbox.

Što nas sve očekuje pitali smo direktoricu hotela Sanelu Ožegović.

Izvor: Hotel Podravina

Nakon Škore, Zečića i Gazdi, ove godine odlučili smo se za Nedu Ukraden, napokon i jedno žensko ime :) O Nedi ne treba puno pričati, za ovu veliku estradnu pjevačicu rodom iz Imotskog veže se puno hitova koji se i danas vrte po radijskim postajama – Zora je, Da se nađemo na pola puta, Nisam ti ja (baš) bilo tko, Viljamovka, Tetovaža, Premalo mi je, Na Balkanu, Neću prežaliti…Osim Nede, koja će nas zabavljati cijelu večer, pripremili smo i obilni švedski stol sa čak 12 vrsta jela tako da nitko neće ostati gladan.

Naši kuhari pripremit će nam mesne i riblje specijalitete, razne tjestenine i rižota, velik broj salata kao i neizostavna jela na žlicu. Također, za sve goste je “otvoren šank” tako da mogu birati između nekoliko vrsta kvalitetnih vina, piva i ostalih pića u neograničenim količinama.

Izvor: Hotel Podravina

Znači, sve to je u paketu?

Da, naš doček je koncipiran “jedi i pij koliko želiš” jer ipak je to poseban dan u godini kad se svi trebaju opustiti do kraja :). No, to nije sve- pripremili smo i tradicionalnu novogodišnju tombolu s vrijednim nagradama- čak 5 vikend paketa u hotelima na Jadranu, poklon bonove i druge nagrade.

A ugođaj?

Prije nekoliko dana salu smo opremili novim Tiffany stolicama tako da je sad još ljepša. Koristit ćemo sva raspoloživa sredstva- dim, light show, mjehuriće tako da će i vizualno doček biti vrlo atraktivan.

Izvor: Hotel Podravina

Za kraj, recite nam cijenu te gdje i kako rezervirati doček?

Cijena dočeka iznosi 750,00 kn a isti možete rezervirati telefonski na 048-621-025, putem maila [email protected] ili na samoj recepciji hotela.

Vidimo se!

zatvori