Petak, 19. travnja 2024.

Pobjeda Podravkašica u prijateljskom susretu sa Sesvetama

Rukometašice Podravke Vegete su odigrale pripremnu utakmicu na gostovanju u Sesvetama i upisale pobjedu 23:43, poluvrijeme 10:21.

– Ovo razdoblje kada reprezentacija nastupa na Europskom prvenstvu, ostatak ekipe koji se vratio s reprezentativnih okupljanja te igračice koje su cijelo vrijeme na raspolaganju klubu nisu stale s treninzima, a tako ni utakmicama. Treninzima su se u posljednje vrijeme priključile i igračice iz omladinskog pogona koje inače igraju u drugoj ekipi i to Una Ivančić, Tara Đelekovčan, Jana Miklić, Ena Cvelber i Gabriela Domović. Prvi su to susreti u seniorskoj konkurenciji za mlade nade od kojih su se neke upisale i u strijelkinje na čemu im čestitamo – poručuju iz kluba.

Napominju kako su u njihovim redovima najuvjerljivije bile Katja Vuković i Ema Guskić s po osam pogodaka, a slijedi ih Vuljak sa sedam te Pandža i Popović svaka s po pet pogodaka.

Spomenimo da je sljedeća pripremna utakmica na rasporedu u petak kada ekipa putuje u Celje i nastavlja u dobrom ritmu treninga i utakmica.

zatvori