Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO/VIDEO: ŠIZA RASTURILA U FUNK-u Užarenu atmosferu domaći dvojac okupao znojem i suzama

Koprivnički bend Šiza sinoć je održao veliki koncert na domaćem terenu u FUNK-u.

Nakon što su u kratkom vremenu cijeloj Hrvatskoj spustili čeljust do poda svojim debi albumom “Pristojnost iz malog prsta izgubila se u srednjem” i koncertima na kojima je publika bezuspješno tražila gdje se skriva treći član, Marko Kuhar i Bruno Antolić pred domaćom su publikom zaokružili iznimno uspješno razdoblje koje je iza njih te najavili ono što tek dolazi.

I glazbena kritika potvrđuje da je riječ o dvojcu koji se profilirao na domaćoj sceni kao trenutno najenergičnija, najbučnija i najžešća kombinacija i to svojim nastupima na INmusic festivalu, nedavno na Brucošijadi FER-a te brojnim klupskim i festivalskim koncertima, nominacijama za Rock&Off nagrade i ulaskom u finale Nagrade Milana Mladenovića, a njihov prvijenac “Pristojnost iz malog prsta izgubila se u srednjem” visoko je kotirao na gotovo svim ljestvicama najboljih izdanja 2021. godine.

>> FOTO: ŠIZA U FUNK-u Marko Kuhar i Bruno Antolić: Uspješno i aktivno razdoblje želimo zaokružiti na najdražoj pozornici

Dečki su nam uoči koncerta najavili kako Koprivnicu žele vidjeti okupanu znojem i suzama radosnicama što su i uspjeli, a čemu u prilog ide i fotogalerija s koncerta koju vam donosimo u nastavku. Spomenimo i da je atmosferu za Šizu dodatno zagrijao mladi koprivnički bend Grunter.

zatvori