Utorak, 16. travnja 2024.

FOTO: ŠIZA U FUNK-u Marko Kuhar i Bruno Antolić: Uspješno i aktivno razdoblje želimo zaokružiti na najdražoj pozornici

Riječ je o dvojcu koji se profilirao na domaćoj sceni kao trenutno najenergičnija, najbučnija i najžešća kombinacija.

Marko Kuhar i Bruno Antolić iz Šize, nakon što su u kratkom vremenu cijeloj Hrvatskoj spustili čeljust do poda svojim debi albumom “Pristojnost iz malog prsta izgubila se u srednjem” i koncertima na kojima je publika bezuspješno tražila gdje se skriva treći član, dolaze pred domaću publiku u FUNK.

Na svoju, kako kažu, najdražu pozornicu penju se u subotu 19. studenog i to kako bi pred domaćom publikom zaokružili iznimno uspješno razdoblje koje je iza njih te najavili ono što tek dolazi.

Naime, glazbena kritika potvrđuje da je riječ o dvojcu koji se profilirao na domaćoj sceni kao trenutno najenergičnija, najbučnija i najžešća kombinacija i to svojim nastupima na INmusic festivalu, nedavno na Brucošijadi FER-a te brojnim klupskim i festivalskim koncertima, nominacijama za Rock&Off nagrade i ulaskom u finale Nagrade Milana Mladenovića, a njihov prvijenac “Pristojnost iz malog prsta izgubila se u srednjem” visoko je kotirao na gotovo svim ljestvicama najboljih izdanja 2021. godine.

– Od našeg osnutka pa do sada bili smo jako aktivni, posebno koncertno i voljeli bismo to vrijeme, našu takozvanu eru pristojnosti, zaokružiti na domaćem terenu s našom publikom. Ovime zapravo obilježavamo jedno malo autorsko poglavlje i u siječnju odlazimo u studio – rekao je Bruno Antolić.

Očekivanja od koncerta dečkima se svode zapravo na dvije riječi – znoj i suze.

– Želimo vidjeti Koprivnicu okupanu znojem i suzama radosnicama – dodao je Bruno.

Spomenimo da se ulaznice u pretprodaji mogu kupiti u Kulturno kreativnom centru Pixel i Šarenom dućanu po cijeni od 20 kuna, dok će se one moći kupiti i na dan održavanja na blagajni FUNK-a po cijeni od 40 kuna.


ŠIZA i portal Drava.info daruju dvoje čitatelja s po dvije ulaznice, a upute su na našoj Facebook stranici.

zatvori