Četvrtak, 18. travnja 2024.

FOTO Otvoren novi Robin market u Subotici Podravskoj!

Ovog petka s radom je krenula nova Robin trgovina u Subotici Podravskoj, na Varaždinskoj cesti 31.

Radi se o 53 Robin marketu koji će za sve kupce biti otvoren od ponedjeljka do subote od 6 do 20 sati, a nedjeljom od 7 do 20 sati.

Novi Robin market koji se nalazi na dobro znanoj i frekventnoj lokaciji, nudi vam ugodan ambijent, kvalitetan i bogat asortiman te uvijek svježi kruh, peciva, bureke i kolače. Zadovoljan kupac osnovi je cilj poslovne filozofije poduzeća Robin d.o.o. te je stoga posebna pažnja posvećena cijenama, ljubaznosti prodajnog osoblja i ostalim pogodnostima koje kupci svakodnevno mogu koristiti. Iz Robin trgovina također pozivaju sve svoje nove kupce da se učlane u program vjernosti „Robin klub“ te ostvare mogućnost korištenja brojnih pogodnosti.

– Otvorenje novog Robin marketa u Subotici Podravskoj slijed je našeg rasta i razvoja i predstavlja novi izazov, ali i veliko zadovoljstvo. Možemo se pohvaliti da je to čak 19. market koji se nalazi u gradu Koprivnici i bližoj okolici, što znači da smo se udomaćili na koprivničkom području. U ova ekonomski zahtjevna vremena, trudimo se svim našim kupcima osigurati što povoljniju ponudu proizvoda u našim marketima te biti ljubazni kako bismo im se odužili za njihovu vjernost – rekao je Robin Šatvar, direktor maloprodaje Robin trgovina.

Svakako navratite u novi Robin market u Subotici Podravskoj i uvijek kupujte povoljno!

zatvori