Srijeda, 27. ožujka 2024.

FOTO Mlade nade Podravka Vegete upisale poraz na domaćem terenu

Rukometašice Podravke 2 Lino Rukometnog kluba Podravka Vegete proteklog su vikenda odigrale utakmicu devetog kola Druge hrvatske rukometne lige Sjever protiv osječke Olimpije.

Upisale su poraz od 29:31.

U klubu govore da je susret igran u Školsko sportskoj dvorani Josip Samaržija Bepo, a u utakmici koja je kao i uvijek bila napeto otvorena i lomila se sve do 20. minute, ipak je bolja ekipa bila Olimpija.

– Sedam minuta prije kraja prvog dijela gošće su se odvojile najprije na plus tri, a do kraja prvog dijela rezultatski je priključak dao malu nadu. Poluvrijeme su Podravkašice dočekale s jednim pogotkom zaostatka, rezultat je bio 14:15. U drugom poluvremenu vodila se podjednaka borba pa je Podravka stalno izjednačavala, ali u posljednjim minutama spretnije i sretnije bile su Osječanke koje su se u ključnom dijelu četiri minute prije kraja odvojile na plus dva te na kraju uzele bodove iz Koprivnice – ističu u Podravka Vegeti.

Trener ekipe Nenad Smiljanec za klupske je stranice izjavio da se cijelu utakmicu osjetilo da mlade nade Podravke nemaju fluentnosti u igri i da nedostaje hrabrosti u napadu zbog čega realizacija nije bila na razini.

– U obrani smo u prvom poluvremenu bili pokretljiviji i agresivniji, ali nedostajalo je čvrstine u duelima. U drugom poluvremenu imali smo nekoliko prilika za vodstvo i nismo ih iskoristili što su iskusnije gošće nažalost kaznile – zaključio je.


Podravka 2 Lino: Galinec, Horvat, Marijanović; Ivančić, Jakupanec,Domović 9 (3), Cvelber, Miklić 2, Stručić, Zvonar, Smiljanec 9, Javorić 1, Đelekovčan 8, Ferčec, Napan, Adžaga

zatvori