Petak, 29. ožujka 2024.

FOTO Linice uvjerljive protiv ekipe Zrinskog

Rukometašice Podravke 2 Lino Rukometnog kluba Podravka Vegeta upisale su uvjerljivu pobjedu u osmom kolu u Čakovcu protiv ekipe Zrinskog 2.

U koprivničkom klubu govore da su mlade Podravkašice slavile rezultatom 39:24, a trenerica Đurđica Zečević koja je kao zamjena odsutnom treneru Nenadu Smiljancu vodila ekipu bila je zadovoljna nakon susreta.

– Od samog početka nametnuli smo naš tempo igre koji je rezultirao stalnim vodstvom od tri-četiri gola razlike. U drugom poluvremenu još smo pojačale tempo i odlučnost, disciplinirale igru u obrani i koncentraciju u napadu te samo povećavale razliku u golovima do konačnih 15 razlike u našu korist. Tome su najviše pridonijele vanjske igračice, koje su što golovima, što asistencijama prema pivotima iz minute u minutu stvarale sve veću rezultatsku prednost. Usprkos dobroj igri gol razlika bila bi možda i manja da na golu nije stajala izvrsna Nika Galinec kojoj se dobrim obranama pridružila i Antea Marijanović – rekla je Zečević nakon utakmice.


Podravka 2 Lino: Galinec (15), Marijanović (3); Ivančić 7, Domović 6, Cvelber 1, Miklić, Stručić 3, Zvonar 1, Javorić 4, Rumek 10, Đelekovčan 7, Horvat, Gregurić, Hajdinjak, Lengelić, Adžaga

zatvori