Srijeda, 24. travnja 2024.

FOTO: JOŠ MALO I GOTOVO Radno je u središtu Koprivnice, Zrinski trg dobio novi spomenik biciklu

Radovi u središtu Koprivnice ušli su u svoju završnu fazu.

Naveliko se postavlja novo opločenje na Zrinskom trgu, a već su postavljeni i objekti i predmeti koji će krasiti obnovljeni trg poput novog spomenika biciklu.

Spomenimo i da je zbog radova za promet zatvorena dionica na spoju Nemčićeve ulice i Florijanskog trga s odvojkom prema Svilarskoj ulici. Navedena dionica zatvorena je u petak, a radovi će na njoj trajati idućih mjesec dana.

Kada je pak riječ o Trgu bana Josipa Jelačića, ovih je dana prolaz kod Merićeve zgrade ponovno postao prohodan što znači da su oba trga sada povezana za prolaz pješaka. No, pregrada je trenutno postavljena kod Gradske vijećnice i tržnice pa isplanirajte obilazne pravce ako se planirate usmjeriti prema ovom dijelu trga.

>> FOTO: KOPRIVNIČKA BAJKA Zasjat će 50.000 lampica, a ‘bućkat’ ćemo se u srednjovjekovnom jacuzziju i trčati u kostimima, Jakšić: Imamo nikad veći božićni program

Osim na trgovima, radno je i u gradskom parku – ususret početku Koprivničke bajke mijenjaju se sitni kamenčići na stazama kojima mali i veliki Koprivničanci svakodnevno koračaju.

Radove u središtu podravske metropole obišli smo jučer, a tek djelić scena donosimo vam u fotogaleriji u nastavku.

zatvori