Četvrtak, 18. travnja 2024.

Black week u Očnom i slušnom centru Marks

Od 21. do 26. studenog ugrabite 40 posto popusta na sve sunčane i dioptrijske okvire! Tu je i neizostavna, odlična ponuda kompletnih dioptrijskih naočala za samo 399,00 kuna!

Posjetite poslovnice MARKS očnog i slušnog centra u Đurđevcu(Ulica kralja Tomislava 1) i Koprivnici (Ulica Ivana Generalića 3-Martinovka), ostvarite odlične popuste i odvedite svoj vid na bolju razinu!

U ovom očnom i slušnom centru možete obaviti besplatnu kontrolu vida, sluha i očnog tlaka, i to na najsuvremenijim uređajima. Centar se bavi i izradom i prodajom dioptrijskih naočala, sunčanih naočala, kontaktnih leća i otopina, slušnih aparata i baterija.

U ponudi imaju veliki izbor okvira vodećih svjetskih brandova: Ray Ban, Dolce&Gabanna, Vogue, Emporio Armani, Persol, Tom Ford, Guess, Tommy Hilfiger, Max Mara, Fendi, Celine, Silhouette i Polaroid.

Isto tako, ondje vas očekuje i veliki izbor dječjih dioptrijskih i sunčanih naočala i naočalne leće vodećeg svjetskog proizvođača ZEISS. Specijalizirani su za progresivne i uredske naočale. Mali popravci također su besplatni. Inače, kompletne dioptrijske naočale možete kupiti već od 399 kuna.

Valja naglasiti i da je Marks ugovoreni partner HZZO-a za naočale i slušna pomagala.

Više o Marksu – očnom i slušnom centru možete saznati na njihovoj službenoj internetskoj stranici www.marks.hr, na njihovoj Facebook stranici , na njihovom Instagramu ili putem e-maila: [email protected].

Kontaktirati ih možete i na broj 091/4500-653, a radno vrijeme im je od ponedjeljka do petka u vremenu od 8 do 17 sati i subotom od 8 do 13 sati.

zatvori