Četvrtak, 25. travnja 2024.

[4. NL BJ-KC-VT] Ogled Legrađana i Molvaraca, u Kloštar Podravski dolazi Pitomača

Ovog vikenda igraju se susreti 11. kola Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

Prvoplasirana Pitomača koja broji 27 bodova putuje u Kloštar Podravski gdje će ju dočekati sedma Mladost. Pitomača je u prošlom kolu pobijedila Dinamo iz Predavca, dok je Mladost remizirala s Tehničarom. S obzirom na to da Pitomača želi učvrstiti svoj povoljan položaj, motiva za nova tri boda neće joj nedostajati.

Tehničar se nakon spomenutog remija nalazi na trećem mjestu s 24 boda, a sada će put Mikleuša gdje će gostovati kod Voćina. Voćin je pretposljednja momčad lige i sve osim pobjede Cvetkovčana bilo bi veliko iznenađenje.

Pitomaču i Tehničar na prvenstvenoj ljestvici dijeli druga Bilogora 91 koja će nove bodove i očuvanje odlične pozicije tražiti na domaćem terenu protiv Ferdinandovca, a taj zadatak možda neće biti lagan jer su Ferdinandovčani četvrti i željni borbe za vrh tablice, ali i pobjede s obzirom na to da su prošlog vikenda remizirali s Graničarom iz Legrada. Upravo nas zbog toga u Grubišnom Polju očekuje zanimljiv susret.

Baš u Legradu zaigrat će Graničar i molvarska Mladost. Molvarci u susret ulaze kao peti i nakon pobjede nad Voćinom, dok su 12. Legrađani u pretprošlom kolu upisali svoju prvu ovosezonsku pobjedu, a u prošlom i već spomenuti remi s Ferdinandovcem.

U ovom će kolu snage još odmjeriti Slatina i Garić, Dinamo iz Predavca i Borac te Čazma i Suhopolje.


Raspored igranja 11. kola Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica:

Tablica Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica:

zatvori