Ponedjeljak, 5. prosinca 2022.

Zekić nakon Dinama: Do penala sam bio zadovoljan, Dinamo kažnjava svaku grešku, mi smo ih imali previše

Slaven Belupo jučer je gostovao na Maksimiru u sklopu 11. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige gdje je poražen od domaćina Dinama 4:1.

>>FOTO Dinamo svladao Slaven Belupo u Zagrebu

Iz Slaven Belupa su poručili kako Zoran Zekić, trener Farmaceuta, nije mogao biti zadovoljan nakon utakmice u Zagrebu.

– Prije svega čestitao bih Dinamu na zasluženoj pobjedi. Mislim da je ipak na kraju rezultat malo preizražen što se tiče golova. Do tog nesretnog penala bio sam jako zadovoljan. Posebno akcijom kod gola i visokim presingom. Jednostavno Dinamo kazni svaku tvoju grešku, a mi smo ih danas napravili malo previše. U nekim situacijama poslije 2:1 bili smo previše indolentni, ali pripisat ću to mladosti i neiskustvu. U subotu je bio veliki broj igrača koji su prvi put nastupili na Maksimiru – kazao je trener za klupske stranice nakon utakmice.

Dodao je kako je dojam da je do 2:1 utakmica bila izjednačena.

– Da, bilo je izjednačeno. Naravno da te Dinamo lomi svojim ritmom, svojim tehničkim i brzinskim rješenjima, ali im nismo dozvolili previše prilika. Nažalost, dobili smo prvi gol na način na koji smo dobili. Iza tog pogotka Dinamo se nije uspio nametnuti na način na koji su oni htjeli. Mi smo dobro parirali, prema naprijed smo bili opasni koliko smo mogli biti, na kraju i izjednačili – rekao je Zekić.

Naglasio je kako za sedam dana slijedi utakmica s Osijekom.

– Nadam se zaista da će se oporaviti veći broj igrača, da budemo što konkretniji i opasniji te da povećamo roster. Svaka utakmica je jako bitna u HNL-u, svaki bod je jako bitan bez obzira protiv koga igraš. Ja ne volim gubiti pa taman da igram protiv Dinama u ovakvom izdanju – zaključio je.