Četvrtak, 25. travnja 2024.

SLATKI PONEDJELJAK UZ DERGEZ Znamo tko će uživati u slatkom Dergez paketu

Svakog ponedjeljka do 19. prosinca Dergez trgovine i pekara u suradnji s portalom Drava.info daruju poklon paket Dergez pekare.

Dobitnica slatkog paketa je Mateja Ljubić Sekulić, upute o preuzimanju poslali smo vam u inboks.

Dergez d.o.o. je poduzeće iz Podravskih Sesveta koje se već gotovo 25 godina bavi proizvodnjom kruha, domaćih kolača, torti, krafni, peciva te domaćih mlinaca i prezli.

S vremenom, u poduzeću Dergez pojavila se ideja i o razvoju maloprodaje, što je dovelo do toga da poduzeće Dergez broji čak 23 prodajna mjesta na području Koprivničko-križevačke i Virovitičko-podravske županije, a uskoro slijede i otvorenja još dva marketa.

U Dergez marketima možete pronaći veliki broj prehrambenih proizvoda, napitaka, kućanskih i higijenskih potrepština. U svakom trenu u Dergez marketima možete pronaći barem pedesetak artikala po sniženim cijenama, a tim Dergez trgovina kontinuirano radi na tome da u Dergez katalogu, koji izlazi sredinom svakog mjeseca, ponudi što više kvalitetnih proizvoda po pristupačnim cijenama. Isto tako, prodajno osoblje Dergez marketa uvijek vam stoji na usluzi kako bi svaka vaša kupovina bila što jednostavnija i kvalitetnija.
Sve dodatne informacije o proizvodima, artiklima, ali i dodatnim uslugama i pogodnostima, možete doznati u vama najbližoj Dergez trgovini. Također, sve svoje pohvale, ideje, prijedloge, ali i kritike možete podijeliti i putem društvenih mreža – Facebooka i Instagrama!

zatvori