Subota, 20. travnja 2024.

FOTO/VIDEO 30zona ‘razvalila’ svoj prvi koprivnički nastup: Rijetko kad nam se događa da na kraju koncerta cijela publika završi na pozornici

Jedan od najpopularnijih hrvatskih trap sastava sinoć je u Koprivnici održao svoj prvi nastup.

30zona su Shin i Galaš – za nepoznavatelje trapa prilično nepoznate osobe, no u realnosti jedni od predvodnika nove generacije repera. Iza njih su tri albuma, u pripremi je i novi, a broj fanova, kao i pregleda njihovih energičnih i nabrijanih pjesama na streaming servisima, raste iz dana u dan.

Vidjelo se to jučer i u koprivničkom FUNK-u gdje se rulja razbacivala na njihove najveće hitove – Keš u krvi, Divlja igra, Geto, Debili, Pos’o, Romali, Barrichellos, Idemo u Split i druge. Dobra povezanost s publikom posebno je do izražaja došla pred kraj koncerta kada su momci iz zagrebačkog Kozari Boka na pozornicu doveli gotovo cijelu publiku.

– Bilo je nikad jače – mi ludi, publika još luđa, ma svaka vam čast! Rijetko kad nam se događa da na kraju koncerta cijela publika završi na pozornici, iskustvo u Koprivnici bilo je predobro – rekli su nam Shin i Galaš nakon nastupa i pritom najavili da će im na novom albumu koji izlazi 3. studenoga gostovati Crni Cerak, Kukus, 2xŠihta i drugi poznati regionalni (t)reperi.

Shin i Galaš sinoć su pokazali da je trap postao omiljena glazba nove generacije, a da i Koprivnica ima što za ponuditi moglo se čuti u uvertiri za njihov nastup kada su publiku zagrijavali MiLi, smn i Žigi, mlade nade koprivničke rap scene.

>> FOTO MiLi, smn, Žigi i $IN mlade su nade gradske rap scene: Želimo pokazati da u Koprivnici ima raznovrsnih pjevača i grupa

zatvori