Utorak, 23. travnja 2024.

BRAVO, MALCI Mladi koprivnički tenisači postali prvaci regije Sjever

Članovi ekipe Teniskog kluba Koprivnica 2 zauzeli su prvo mjesto na natjecanju u Čakovcu i postali prvaci regije Sjever u kategoriji do osam godina za 2022. godinu.

Poručili su to iz koprivničkog kluba i objasnili da se prvenstvo regije Sjever za djecu do osam, devet i 10 godina održalo na terenima Teniskog kluba Franjo Punčec, a koprivnički klub nastupio je s pet ekipa – jednom do 10 godina te s po dvije do osam i devet godina.

U konkurenciji do 10 godina nastupilo je 13 momčadi, a koprivnička ekipa za koju su igrali Fran Bodalec, Barbara Belčić, Nela Horvat i Elena Večenaj zauzela je šesto mjesto.

Na turniru do devet godina nastupilo je pak 14 ekipa.

– Za Teniski klub Koprivnica 1 nastupili su Fran Bodalec, Barbara Belčić i Elena Večenaj, dok su Teniski klub Koprivnica 2 predstavljali Mark Dombaj, Ana Dautanec, Hana Škvorc i Tesa Markić. Prva ekipa zauzela je treće mjesto, dok se ekipa druga ekipa plasirala na devetu poziciju – istaknuli su u klubu.

Dodali su da je na turniru do osam godina nastupilo 17 momčadi. U ovoj konkurenciji za Teniski klub Koprivnica 1 nastupili su Mark Dombaj, Ana Dautanec i Hana Škvorc, dok su za Teniski klub Koprivnica 2 igrali Ivan Lokotar, Ivan Gregurina, Ante Dautanec i Tesa Markić. Prva ekipa poražena je u četvrtini finala, a druga je priredila najveće iznenađenje na turniru i zauzela prvo mjesto te postala prvak regije Sjever do osam godina za 2022. godinu – zaključili su u klubu.

Izvor: Teniski klub Koprivnica
Izvor: Teniski klub Koprivnica
Izvor: Teniski klub Koprivnica
zatvori