Petak, 19. travnja 2024.

Zekić nakon teškog poraza na Poljudu: Nedopustivo je dobiti tri gola u 13 minuta

Nogometaši Slaven Belupa u osmom kolu SuperSport Hrvatske nogometne lige upisali su težak poraz od Hajduka na Poljudu rezultatom 5:1.

Trener Farmaceuta Zoran Zekić nakon utakmice je za klupske stranice izjavio da nije zadovoljan igrom svoje momčadi.

– Prvo poluvrijeme smo jako dobro stajali i nismo Hajduku dali previše prostora, nisu imali ni neke šanse osim par ubačaja sa strane. Zabili smo gol iz zanimljive akcije, no nakon toga smo nažalost zakasnili s izmjenom Hoxhe koja je već bila pripremljena. Dogodio nam se drugi žuti, odnosno crveni karton, i tu smo se prilično raspali što je čudno jer sam očekivao da ćemo biti kompaktniji, a ne ovako dobiti u 13 minuta tri gola što je jednostavno nedopustivo bez obzira na igrača manje – istaknuo je.

>> FOTO Hajduk ipak prejak, Slavenaši se s Poljuda vraćaju bez bodova

Ukazao je na još neke nedostatke u igri Koprivničanaca.

– Kocijan nije igrao u špici, već smo igrali u rombu s dva krila koja su stajala široko te su imala zadatak vraćati se u obranu kako bi zatvorili bokove. Sve je to dobro klapalo dok nas nije poremetila ozljeda Jambora nakon koje su nam počeli “pucati kanali” koje je on zatvarao ispred Livaje i jednostavno su ubrzali pas gdje se mi nismo snašli – objasnio je.

Spomenuo je i kako je momčad imala puno grešaka, no one su bile izazvane Hajdukovom kvalitetom.

– Oni su drugi svijet za nas te se u ovakvim utakmicama mora sve poklopiti. Hajduk je bio kvalitetniji i dok smo bili brojčano jednaki, ali nam nisu stvarali prevelike probleme. Poslije tog isključenja Hajduk se još više ubrzao i digao ritam i nama je to teško bilo braniti – zaključio je.

zatvori