Petak, 19. travnja 2024.

VIDEO Uoči odlaska na Poljud trener Zoran Zekić najavio dolazak novog stopera iz Grčke

Pred nogometašima Slaven Belupa teška je utakmica osmog kola SuperSport Hrvatske nogometne lige.

Ovo kolo Farmaceute vodi u Split gdje će zaigrati s Hajdukom koji je jedan od favorita za naslov prvaka.

– Hajduk je izraziti favorit u nedjelju. Ne sjećam se kada su imali takvu individualnu kvalitetu u svojoj momčadi. Ipak, nama do sada nitko nije ništa poklonio, sami smo si sve priskrbili. Moramo biti hrabri i vjerujem da ćemo pružiti dobru igru – rekao je trener Zoran Zekić.

Što se tiče stanja u ekipi, rekao da se bore s nekim kadrovskim problemima uzrokovanim ozljedama i kartonima. U nedjelju tako zasigurno neće zaigrati Soldo i Božić, najvjerojatnije ni Caimacov, no ostale detalje što se tiče nedjeljnog sastava nije htio otkrivati.

– Probat ćemo izvesti momčad koja će biti najkompaktnija. Moramo se postaviti na najbolji mogući način, nadam se da ćemo biti dostojan takmac. Analizirali smo Hajduk, znamo njihove kvalitete i probleme, ali i naše – dodao je.

Zekić je ipak otkrio jednu novost na konferenciji za medije, a to je dolazak Giannisa Christopoulosa, novog grčkog igrača. Vijest je to koja dolazi nakon što je ovog tjedna ugovor potpisao i stoper Marco Boras.

– To je dogovoreno, Christopoulos dolazi na posudbu s opcijom da ga možemo otkupiti. Kad govorimo o stoperima, želimo zaoštriti konkurenciju jer nam se sada desilo da nam u nedjeljnoj utakmici ne može zaigrati standardni stoperski par. Neki igrači nisu dovedeni da odmah budu prvotimci, ali razmišljamo unaprijed – objasnio je Zekić.

zatvori