Petak, 19. travnja 2024.

U samo dva sata vozačice skrivile tri prometne nesreće na koprivničkim prometnicama

U razdoblju od dva sata jučer su se u Koprivnici dogodile čak tri prometne nesreće.

Najprije je oko 14:25 u Ulici Stari Brežanec 48-godišnja vozačica uslijed nepropisnog kretanja Škodom koprivničkih registarskih oznaka sletjela van kolnika, udarila u stup javne rasvjete te se zaustavila na travnatoj površini. Vozačici je naplaćena novčana kazna.

Potom je oko 16:15 na parkiralištu na Florijanskom trgu 68-godišnja vozačica Mercedesa njemačkih registarskih oznaka uslijed nepropisne vožnje unatrag udarila u zaustavljeni osobni automobil Ford varaždinskih registarskih oznaka kojim je upravljao 47-godišnji vozač. Protiv vozačice će biti pokrenut prekršajni postupak.

Zadnja prometna nesreća dogodila se samo 15 minuta kasnije na Trgu bana Josipa Jelačića. Tamo je 49-godišnja vozačica Citroena koprivničkih registarskih oznaka uslijed neprilagođene brzine kretanja vozilom udarila u osobni automobil Renault koprivničkih registarskih oznaka kojim je u istom smjeru upravljao 41-godišnji vozač.

– Prilikom sudara Renault je odbačen te je udario u propisno parkirani osobni automobil Citroen. Vozačici koja je prouzročila prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna – izvijestili su iz Policijske uprave koprivničko-križevačke.

zatvori