Petak, 19. travnja 2024.

U Koprivnici se ovog vikenda igra Četvrti Lino kup, pripremljeno mnoštvo popratnih aktivnosti

U Koprivnici će se ove subote i nedjelje odigrati Četvrti Lino kup.

U Rukometnom klubu Podravka Vegeta govore kako nakon pauze zbog pandemije koronavirusa veseli što se na velika vrata u grad vraća rukometna zabava za više od 100 natjecatelja iz cijele Hrvatske.

– Turnir je organiziran za U-12 i U-14 uzrasne kategorije djevojčica. Utakmice će se odigravati u Školskoj sportskoj dvorani Josip Samaržija-Bepo i Sportskoj dvorani Vinko Zember. Ovogodišnji sudionici su 1234 Virovitica, Đurđevac, Trogir 58, Cetina, Koka, Podravka 1 i Podravka 2 – ističu u klubu.

Turnir počinje u subotu u devet sati svečanim otvorenjem i predstavljanjem ekipa nakon čega slijedi plesno zagrijavanje uz profesoricu kineziologije Marinu Tomac Rojčević. Nakon zagrijavanja turnir u obje dvorane počinje u 10 sati. Prvi dan će utakmice završiti oko 17:30, a nakon toga će uslijediti prezentacija Škole rukometa Podravka Vegete. U nedjelju turnir počinje u 9:30 u obje dvorane, a taj će dan biti odigrane i najzanimljivije utakmice u kojima će se ekipe boriti za plasman na ovogodišnjem turniru.

– Finalni dio turnira bit će u dvorani Josip Samaržija-Bepo gdje će nakon odigranih utakmica uslijediti svečanost proglašenja uz dodjelu pehara i nagrada najboljim pojedinkama, a birat će se najbolja igračica, najbolja strijelkinja i najbolja vratarka turnira za obje kategorije – objašnjavaju. Potpuna satnica turnira dostupna je ovdje.

Spomenimo da je turnir ove sezone dobio i nadogradnju pa će se u Bepovoj dvorani održavati Linov i Reciklirkov Fun day – najmlađi će se u subotu moći zabaviti i bojati u Lino kutku te uživati u druženju s najdražim maskotama. Subotnja događanja ujedno će biti i uvertira u utakmicu Podravka Vegete i Sesveta koja će se igrati na domaćem terenu u sklopu Prve hrvatske rukometne lige za žene. Ta utakmica na rasporedu je u 20 sati.

Za sve posjetitelje ispred dvorane Josip Samaržija-Bepo bit će pripremljena i ugostiteljska ponuda jela i pića cijelo vrijeme trajanja turnira te za vrijeme prvenstvene utakmice.

zatvori