Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Mladi koprivnički tenisači odigrali kvalifikacije ekipnog prvenstva do 14 godina

Odigrani su kvalifikacijski susreti ekipnog prvenstva Hrvatske za djevojčice i dječake do 14 godina na kojima su sudjelovali i članovi Teniskog kluba Koprivnica.

U klubu govore da su nastupile dvije ekipe u kvalifikacijskom turniru odbora Sjever.

– Ekipa Teniskog kluba Koprivnica 2 poražena je u prvom kolu od ekipe Teniskog kluba Franjo Punčec 1 iz Čakovca rezultatom 5:4. Za Koprivnicu su nastupili Pavle Peradin, Mihael Čavić, Filip Markušić, Gala Knežević, Karla Lončar i Lara Bakovljanec – naglašavaju.

Ekipa Teniskog kluba Koprivnica 1 je u polufinalnom susretu pobijedila ekipu Teniskog kluba Varaždin 1181 rezultatom 6:3, dok je u finalnom susretu poražena od ekipe Teniskog kluba Varteks iz Varaždina rezultatom 8:1. Za Koprivnicu su u ovoj konkurenciji nastupili Jambor Vid Horvatić, Karlo Šifkorn, Vilim Štubelj, Marko Bešvir, Mia Gregurina, Laura Šifkorn, Marija Petrović i Kiara Horvat.

– Valja napomenuti da svi igrači iz obje ekipe imaju pravo nastupa u konkurenciji do 14 godina još i iduće godine, dok su u drugoj ekipi svi igrači i igračice koji se još natječu u konkurenciji do 12 godina – zaključuju u klubu.

Izvor: Teniski klub Koprivnica
Izvor: Teniski klub Koprivnica
Izvor: Teniski klub Koprivnica
zatvori