Srijeda, 17. travnja 2024.

MEMORIJAL BLAGO ZADRO Slaven Belupo nakon jedanaesteraca poražen od Širokog

Nogometaši Slaven Belupa poraženi su nakon lutrije jedanaesteraca u finalu 9. memorijalnog turnira Blago Zadro igranog ovog vikenda u Vukovaru. Bolji je bio Široki Brijeg nakon što u regularnom dijelu susreta nismo vidjeli golove.

Iz kluba poručuju da je trener Zoran Zekić u Vukovaru pružio priliku svim igračima koje je imao na raspolaganju, a svoje minute su dobili i naši juniori Riđan, Mađarić, Žuškin, Krušelj i Matejaš.

>> Slavenaši se plasirali u finale devetog Memorijalnog turnira Blago Zadro

– Bolja je momčad u prvih 45 minuta bio Slaven Belupo. Branštetera i Žuljevića dijelilo je tek malo preciznosti od golova, a prijetili su i Riđan te Behram. Široki je pokušao tek jednom i to preko Kuprešaka čiji je udarac iz daljine obranio Marković. Nastavak susreta bolje je otvorio Široki i zaprijetio preko Kpana, no rezultat se nije mijenjao. Odgovorio je Boras s druge strane. Njegov udarac glavom otišao je tik pokraj vratnice u 68. minuti. Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao pa su o pobjedniku odlučivali jedanaesterci. Za Slaven Belupo precizni su bili Marina, Behram, Hlevnjak, Žuljević i Zirdum, dok su Bašić i Boras bili neprecizni. Široki je promašio jedan jedanaesterac manje te je odnio pobjedu – objašnjavaju u klubu.

Spomenimo da je pred Farmaceutima prvenstvena utakmica s Dinamom koja će se u Zagrebu igrati u subotu s početkom u 19:30.

zatvori