Petak, 29. ožujka 2024.

FOTO U Koprivnici održan 28. Lino kup, turnir za male tenisačice i tenisače

Završen je 28. po redu tradicionalni Lino kup, turnir iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza za dječake i djevojčice do 14 godina koji organizira Teniski klub Koprivnica.

U koprivničkom klubu govore kako se okupilo 70-ak natjecatelja iz cijele Hrvatske, a Koprivnica je imala 13 predstavnika. Najbolji rezultat postigle su Mia Gregurina i Laura  Šifkorn koje su poražene u finalu turnira parova.

U konkurenciji dječaka u glavnom turniru najbolji je bio Ivan Bračko iz Teniskog kluba Varaždin 1181 pobijedivši u finalu Luku Basara iz Karlovca.

– U bonus turniru pobjednik je bio Niko Novaković iz Hrvatskog teniskog kluba Zagreb. U konkurenciji dječaka u parovima najbolji su bili Luka Basar i Ivan Bračko – naglašavaju.

U konkurenciji djevojčica u glavnom turniru pobjednica je bila Mia Robotić iz Teniskog kluba Đurđevac koja je u finalu bila bolja od Barbare Šelendić iz Teniskog kluba Vulpes iz Zagreba.

– U bonus turniru najbolja je bila Isabel Ljoka iz Teniskog kluba Zadar 08. U konkurenciji parova kod djevojčica najbolje su bile Lucija Cerović iz Teniskog kluba Kvarner iz Rijeke i Viktoria Hrvatin iz Teniskog kluba Rabac.

zatvori