Subota, 20. travnja 2024.

FOTO Na velikom humanitarnom pub kvizu prikupljeno 10.000 kuna za pomoć Udruzi Latice

Da Koprivničanci i Koprivničanke imaju zaista veliko srce moglo se vidjeti na prvom Pub kvizu humanitarnog karaktera pod nazivom Toplina za Latice.

Naime, na kvizu koji je održan u petak prikupljeno je 10.000 kuna, a sredstva će biti proslijeđena Udruzi za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Latice.

– Interes je bio veći od očekivanog, tražio se stol više. Prijavilo se 200-tinjak natjecatelja podijeljenih u ekipe te je prikupljeno 10.000 kuna. Sredstva će u cijelosti biti utrošena za poboljšanje grijanja Udruge, odnosno za veću energetsku učinkovitost samog prostora, a samim tim pridonijet će ugodnijem i toplijem svakodnevnom boravku naših malih i velikih Latica – poručili su iz Udruge Latice.

Dodajmo da je kviz održan u Domu mladih na inicijativu Rotary Cluba Koprivnica te u suradnji s Gradskim komunalnim poduzećem Komunalac. Sve ekipe dobile su zahvalnice kao mali znak pažnje.

– Iz ekipa koje su redoviti posjetitelji ovakvih natjecanja govori se da je ovo do sada bio najjači kviz u Koprivnici prema broju prijavljenih ekipa. Hvala svim ekipama i pojedincima na odazivu – zaključuju iz Latica.

zatvori