Petak, 19. travnja 2024.

FOTO Mali koprivnički tenisači sjajni na domaćem turniru

U organizaciji Teniskog kluba Koprivnica održan je Hartmann kup, turnir iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza za dječake i djevojčice do 12 godina.

U klubu govore kako se na turniru okupilo 50-ak djece iz cijele Hrvatske, a koprivnički klub imao je svojih 14 predstavnika.

– U pojedinačnoj konkurenciji kod dječaka najbolji je bio Vid Horvatić Jambor iz domaćeg kluba koji je u finalnom susretu pobijedio Rafaela Grotića iz Našica rezultatom 0:4, 4:1, 7/4. U turniru parova pobjednici su bili Karlo Šifkorn iz koprivničkog kluba i Rafael Grotić iz Našica koji su u finalu bili bolji od Vida Horvatića Jambora i Roka Barušić iz Teniskog kluba Varaždin 1181 rezultatom 4:2, 3:4(2), 7/5 – naglašavaju.

Kod djevojčica u pojedinačnoj konkurenciji najbolja je bila Vita Mišković iz Teniskog kluba Zagi iz Zagreba koja je u finalu pobijedila Miju Postružin iz Teniskog kluba Zaprešić rezultatom 4:3(4), 4:0. U turniru parova kod djevojčica najbolje su bile Mia Križaj iz Preloga i Mia Postružin iz Zaprešića koje su u finalnom susretu pobijedile Vitu Mišković iz Zagreba i Miju Hope Georgina Hirons iz Teniskog kluba Split 1950.

zatvori